StudentenTalent


studie - (keuze) - begeleiding
studiecoaching en studiekeuzecoaching

Enkele reacties van jongeren die ik begeleidde:

We bespraken een duidelijke structuur waarin u afwisselende uitleg gaf en mij de kans liet om vragen te stellen. Ik vind dit een goede aanpak. Het verloopt vlotjes.        Laura (16j.)

Ik had u graag wat feedback gegeven over uw werkwijze. Ik vind de manier van werken gestructureerd en handig. Het is goed dat er momenten zijn om instructies te krijgen. Ik denk nu anders over mijn “studiemethode” en heb ze leren aanpassen met beter resultaat.        Lena (15j.)

Ik heb goed nieuws mee te delen: dankzij een gestructureerde planning en het nodige werk ben ik voor alle vakken geslaagd. Ik kan u zeggen dat ik dat ongetwijfeld voor een groot deel te danken heb aan uw inspanningen.     Pieter (20j.)

Dankzij u ben ik gegroeid als persoon. Ik ben heel blij dat ik mijn 6 jaren TSO heb vol gehouden. U hebt me leren leren en overleggen.       Thomas (19j.)

Lieve mevrouw Moyson,
Graag willen wij u van harte bedanken voor alle moeite. U bent top.        ouders van Lena ( 14j.)

Geen herexamens had ik helemaal niet verwacht. Dus ik ben heel blij. Ook heel blij dat ik mijn richting eindelijk gevonden heb, waarvoor ik u echt moet bedanken. Echt bedankt!        Lieze ( 21j.)

Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw inspanningen. Louis voelt zich beter in zijn vel en was geslaagd in juni.        ouders van Loius ( 15j.)